Huoletonta tilaa yrityksesi tarpeisiin

Vapaa tila kohteessa.

Huoleton tila

Haluamme tehdä yrityksesi toimitilamuutoksen mahdollisimman helpoksi. Mikonkatu 13:ssa voitte keskittyä huoletta omaan liiketoimintaanne ja jättää tiloihin ja kiinteistöön liittyvät asiat meidän huoleksemme. Voimme auttaa tarkastamaan työympäristönne toimintamallit ja virittää uuden tilan tukemaan niitä sisustusarkkitehdin avustuksella. Muutoksen keskellä kokeneet ammattilaiset löytävät ratkaisut kaikkiin ongelmiin.

Joustavat tilat

Mikonkatu 13 soveltuu upeasti niin pienen kuin isommankin yrityksen tarpeisiin sijaintinsa ja tilojensa puolesta. Tilat ovat joustavia ja muokattavissa jokaisen asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan – talon runko mahdollistaa tiloissa suurempiakin muutoksia. Kiinteistön runsaan kerroskorkeuden ansiosta talotekniikan asennuksille jää tilaa ja tilat säilyvät ilmavan ja avaran tuntuisina. Myös tilojen laajennustarpeet tai toimintojen muutokset pystytään huomioimaan ja toteuttamaan helposti.

/1

Sisustusarkkitehti mukana uusien tilojen suunnittelussa.

/2

Muutto organisoidaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

/3

Kohdepäällikkö pitää huolen arjen sujuvuudesta.

Digitaalinen kiinteistö
Kuvagalleria
Arvokiinteistö

Rakennukselle tyypillisiä elementtejä suojellaan.

Vanhassa kiinteistössä kuten Mikonkatu 13:sta voi olla vaikeaa nähdä kaikkia mahdollisuuksia jota vapaana oleva tila tarjoaa. Uusissa toimistotaloissa avarien kerrosten, lasipintojen ja kevyiden seinärakenteiden ansiosta on helpompi kuvitella miten oman yrityksen tilat rakentuisivat kuin vanhassa kiinteistössä, jossa on paljon huoneita, ovia ja säilytettäviä elementtejä.

Historiallisesti arvokkaassa kiinteistössä kaikki vanhat rakenteet ja kohteelle tyypilliset yksityiskohdat ja ratkaisut, kuten maalaukset, katot ja jalkalistat tulee säästää. Kaikissa muutoksissa täytyy pitää huoli siitä että talon henki säilyy. Rajoituksista ja kantavista rakenteista huolimatta suurinosa tiloista pystytään vuokralaisen niin halutessan avata myös avotoimistoksi.

Kaksi uudistettua ja ajanhengen mukaista sisäpihaa.
Kaksi uudistettua ja ajanhengen mukaista sisäpihaa.
mikonkatu_erotin

Löydetään tilat yhdessä!

Etsitkö yrityksellesi toimitiloja Helsingin parhaalta paikalta? Tavoitteemme on että toiveesi toteutuu – löydetään sopivat tilat yhdessä!