Joustavia tiloja ja laaja palvelutarjonta

Roasberg vuokrattava kokoustila alakerrassa.

Mikonkatu 13:n katutasossa on ihanan tunnelmallinen kahvila ja lounaspaikka Kahvila Roasberg. Roasbergilta voi helposti tilata tarjoilut myös isommalle porukalle omiin tiloihin tai hyödyntää kahvilan vuokrattavia neuvottelutiloja.

Kohteessa on myös lääkäripalvelut, parturi-kampaamoja, kauneushoitola, hieroja, lakiasiaintoimisto, useita IT alantoimijoita sekä pankkipalvelut.

Koko maan laajin ja laadukkain palvelutarjonta vain askelien päässä toimistolta. Lounasta, herkuttele, liiku ja nauti kulttuurista jokaisena viikonpäivänä.

Elämää Helsingissä.

Asukkaiden tarinoita

Mikonkatu 13:n arvokas yhdistelmä - sijainti sekä joustava ja huoleton palvelu

Mikonkatu 13:en keskeinen sijainti liikenteen solmukohdassa sai luovan teknologiayrityksen Codematen päätymään toimitiloihinsa Helsingin keskustassa. Asiakaslähtöinen ja joustava palvelu on saanut yrityksen jäämään kiinteistöön aina uudelleen uuden tilatarpeen synnyttyä.

Codematen liiketoimintajohtaja Miika Toljamo kertoo yrityksen oleva luova teknologiayritys.

– Suunnittelemme asiakasyrityksillemme uusia digitaalisia palveluja, kuten mobiilisovelluksia ja verkkopalveluita, jotka yhdistävät asiakkaidemme liiketoiminnan ja heidän loppukäyttäjiensä tarpeet toisiinsa. Huolenpito- ja elinkaaripalvelumme auttavat asiakkaitamme sovelluksen käyttöönoton jälkeenkin.

Oulussa perustettu yritys päätti laajentaa toimintaansa Helsinkiin vuonna 2014, jolloin ensimmäiset tilat löytyivät Helsingin Hietaniemestä. Yritys alkoi hakea uusia tiloja kuitenkin hyvin nopeasti ymmärrettyään mikä sen tilojen suhteen oli tärkeää.

– Kun mietimme muuton jälkeen mikä oli asiakkaiden ja rekrytoinnin kannalta olennaista nousi kiinteistön sijainti kärkikriteeriksi. Halusimme yrityksemme löytyvän liikenteen solmukohdasta raitiovaunun, metron, bussin ja junan läheisyydestä. Tämä vaatimus täyttyi Mikonkadun kohdalla, minkä lisäksi ihastuimme sisäpihan ”koodishoppiin” kuten me toimitilaamme silloin nimitimme, Toljamo kertoo.

Toiveemme ja tarpeemme on huomioitu ja vuokranantajan kanssa asioiminen on ollut huoletonta ja helppoa. Paljon omaa päänvaivaa on säästynyt eikä tällaisella palvelulla ole tarvinnut miettiä kiinteistön tai vuokranantajan vaihtamista.

- MIIKKA TOLJAMO, CODEMATE

Joustavasti tilatarpeen muuttuessa

Codemate kehitys on ollut nousujohteinen niin liiketoiminnan, henkilöstön kuin neliöidenkin suhteen Helsinkiin siirtymisensä jälkeen. Yritys on tehnyt viimeisen kuuden vuoden aikana yhteensä viisi muuttoa isompiin tiloihin, joista neljä viimeisintä Mikonkadulla.
Ensimmäiseen Mikonkadun toimitilaan muuttaessa oli alusta asti selvää, että Codemate tulisi kasvamaan ja asia piti huomioida myös vuokrasopimuksessa.
–    Sovimme, että meille tarjotaan isompaa tilaa sitten kun sille tulee tarve. Vuokranantajan kanssa oli heti alusta asti helppoa ja joustavaa tehdä yhteistyötä ja luotimme siihen, että LähiTapiola pysyy kasvussamme mukana. On upeaa, että olemme käytännössä samassa rapussa pystyneet pysymään ja laajentumaan, Toljamo iloitsee.

Huolettomasti toiveet huomioiden

Toljamo kertoo, että tilojen suunnitteluun on saatu apua silloin kun sitä on tarvittu.
–    Toiveitamme on kuunneltu herkällä korvalla ja olemme saaneet apua niin materiaalien, lamppujen ja välielementtien valintaan kuin tilasuunnitteluun. Olemme kartoittaneet yhdessä neuvotteluhuoneiden tarvetta ja miettineet, kuinka monta kiinteää ja mobiilia työpistettä tiloissa pitää olla.
Yrityksen viimeisimmän 450 neliön toimitilan suunnitteluun osallistettiin yrityksen koko henkilöstö, minkä johdosta työntekijät tuntevat tilan omakseen ja työnteko luistaa. Tilasta on tullut Codematen Helsingin ”pikku linnake”, kuten Toljamo sitä nimittää ja josta pyöritetään koko Etelä-Suomen kattavaa liiketoimintaa.
–    Toiveemme ja tarpeemme on huomioitu ja vuokranantajan kanssa asioiminen on ollut huoletonta ja helppoa. Paljon omaa päänvaivaa on säästynyt eikä tällaisella palvelulla ole tarvinnut miettiä kiinteistön tai vuokranantajan vaihtamista, Toljamo kiteyttää.

Kuvassa Miikka Toljamo. Tutustu tarkemmin yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin osoitteessa codemate.com

Palvelugalleria
Kiinteistöhuolto

Huoltomies tuntee kohteen kuin omat taskunsa

Kiinteistölle nimetty oma huoltomies Ari Kupiainen on ollut töissä Mikonkatu 13:ssa ja sitä ympäröivässä korttelissa vuodesta 1996. Ari tuntee koko talon ja sen historian kenties paremmin kuin kukaan muu ja on aina valmiina auttamaan pienissä huoltotöissä. Teknisen huoltomiehen tyypilliseen työpäivään kuuluu toimenpiteitä vaativia ilmoituksia 5-20. Suurin osa tehtävistä liityy lämmityksen ja jäähdytyksen säätöihin, tukosten avaamisiin, lamppujen vaihtoihin ja ovien avauksiin. Suurinosa työajasta menee kentällä kasvokkain asiakkaiden kanssa, mikä pitää motivaation korkealla näinkin monen vuoden jälkeen.

Huoltomies töissä
Kiinteistöjohto
Asiantuntevaa osaamista toimitila-asioissa

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito hallinnoi ja vuokraa Mikonkatu 13:n lisäksi noin miljoonan neliömetrin arvoista kiinteistökantaa. Toimitila-asiantuntijamme auttavat kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa. Lisäksi konsernin sisältä löytyvät ammattilaiset yrityksesi muihin tarpeisiin kuten vakuutus- ja rahoituspalveluihin.

mikonkatu_erotin

Löydetään tilat yhdessä!

Etsitkö yrityksellesi toimitiloja Helsingin parhaalta paikalta? Tavoitteemme on että toiveesi toteutuu – löydetään sopivat tilat yhdessä!