Joustavia tiloja ja laaja palvelutarjonta

Roasberg vuokrattava kokoustila alakerrassa.

Mikonkatu 13:n katutasossa on ihanan tunnelmallinen kahvila ja lounaspaikka Kahvila Roasberg. Roasbergilta voi helposti tilata tarjoilut myös isommalle porukalle omiin tiloihin tai hyödyntää kahvilan vuokrattavia neuvottelutiloja.

Kohteessa on myös lääkäripalvelut, parturi-kampaamoja, kauneushoitola, hieroja, lakiasiaintoimisto, useita IT alantoimijoita sekä pankkipalvelut.

Koko maan laajin ja laadukkain palvelutarjonta vain askelien päässä toimistolta. Lounasta, herkuttele, liiku ja nauti kulttuurista jokaisena viikonpäivänä.

Elämää Helsingissä.

Asukkaiden tarinoita

Paras paikka korkean teknologian yrityksille

Paikannusteknologiayritys IndoorAtlas etsi toimitilaa pääkaupunkiseudulta. Sijoittuminen näkyvästi Mikonkatu 13:een, Rautatientorin laidalle oli korkean teknologian kasvuyritykselle luontevaa. Rakennus itsessään on osa alueen tunnettuutta, ja ympärillä sijaitsevat ydinkeskustan monipuoliset palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet.

Tarvitsimme paitsi avaran työsalin myös hiljaista tilaa esimerkiksi puheluja varten ja erillisiä äänieristettyjä tiloja erityyppisille kokoukseille. Myös mahdolisuus vapaamuotoiselle sosiaaliselle kanssakäymiselle oli meille tärkeää, IndoorAtlaksen henkilöstökoordinaattori Tii Möltsi kuvailee yrityksen toimitilatarpeita. Alan ammattilaisten kanssa oli helppo hahmottaa Mikonkatu 13:n tarjoamat mahdollisuudet. Kiinteässä kontaktissa omistajan edustajan kanssa saavutettiin tarpeita vastaavat tilat hyvien liikenneyhteyksien ja palvelun keskeltä.

Meille on ollut tärkeää se, että toimitilamme ovat avarat ja nykyaikaiset sekä talotekniikka, joka takaa tasalaatuiset työskentelyn olosuhteet.

- tiia möltsi, Indooratlas
Tiina Indoor Atlaksesta.

Tutustu tarkemmin yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin osoitteessa indooratlas.com.

Palvelugalleria
Kiinteistöhuolto

Huoltomies tuntee kohteen kuin omat taskunsa

Kiinteistölle nimetty oma huoltomies Ari Kupiainen on ollut töissä Mikonkatu 13:ssa ja sitä ympäröivässä korttelissa vuodesta 1996. Ari tuntee koko talon ja sen historian kenties paremmin kuin kukaan muu ja on aina valmiina auttamaan pienissä huoltotöissä. Teknisen huoltomiehen tyypilliseen työpäivään kuuluu toimenpiteitä vaativia ilmoituksia 5-20. Suurin osa tehtävistä liityy lämmityksen ja jäähdytyksen säätöihin, tukosten avaamisiin, lamppujen vaihtoihin ja ovien avauksiin. Suurinosa työajasta menee kentällä kasvokkain asiakkaiden kanssa, mikä pitää motivaation korkealla näinkin monen vuoden jälkeen.

Huoltomies töissä
Kiinteistöjohto
Asiantuntevaa osaamista toimitila-asioissa

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito hallinnoi ja vuokraa Mikonkatu 13:n lisäksi noin miljoonan neliömetrin arvoista kiinteistökantaa. Toimitila-asiantuntijamme auttavat kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa. Lisäksi konsernin sisältä löytyvät ammattilaiset yrityksesi muihin tarpeisiin kuten vakuutus- ja rahoituspalveluihin.

mikonkatu_erotin

Löydetään tilat yhdessä!

Etsitkö yrityksellesi toimitiloja Helsingin parhaalta paikalta? Tavoitteemme on että toiveesi toteutuu – löydetään sopivat tilat yhdessä!