Katso vapaat tilat

Ajankohtaista

Kiinteistöön on remontoitu uutuuttaan hohtavat pyöräparkki ja suihkutilat työmatkapyöräilijöille.

Mikonkatu 13
Paras paikka korkean teknologian yrityksille

Paikannusteknologiayritys IndoorAtlas etsi toimitilaa pääkaupunkiseudulta. Sijoittuminen näkyvästi Mikonkatu 13:een Rautatientorin laidalle oli korkean teknologian kasvuyritykselle luontevaa. Rakennus itsessään on osa alueen tunnettuutta, ja ympärillä sijaitsevat ydinkeskustan monipuoliset palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet.

Tarvitsimme paitsi avaran työsalin myös hiljaista tilaa esimerkiksi puheluja varten ja erillisiä äänieristettyjä tiloja erityyppisille kokoukseille. Myös mahdolisuus vapaamuotoiselle sosiaaliselle kanssakäymiselle oli meille tärkeää, IndoorAtlaksen henkilöstökoordinaattori Tii Möltsi kuvailee yrityksen toimitilattarpeita. Alan ammattilaisten kanssa oli helppo hahmottaa Mikonkatu 13:n tarjoamat mahdollisuudet. Kiinteässä kontaktissa omistajan edustajan kanssa saavutettiin tarpeita vastaavat tilat hyvien liikenneyhteyksien ja palvelun keskeltä.

”Meille on ollut tärkeää se, että toimitilamme ovat avarat ja nykyaikaiset sekä talotekniikka, joka takaa tasalaatuiset työskentelyn olosuhteet.”

 

Tutustu tarkemmin yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin osoitteessa indooratlas.com tai seuraa ajankohtaisia kuulumisia Twitterissa @IndoorAtlas

Vanhaa kunnioittaen

Rakennukselle tyypillisiä elementtejä suojellaan.

Vanhassa kiinteistössä kuten Mikonkatu 13:sta voi olla vaikeaa nähdä kaikkia mahdollisuuksia jota vapaana oleva tila tarjoaa. Uusissa toimistotaloissa avarien kerrosten, lasipintojen ja kevyiden seinärakenteiden ansiosta on helpompi kuvitella miten oman yrityksen tilat rakentuisivat kuin vanhassa kiinteistössä, jossa on paljon huoneita, ovia ja säilytettäviä elementtejä.

Historiallisesti arvokkaassa kiinteistössä kaikki vanhat rakenteet ja kohteelle tyypilliset yksityiskohdat ja ratkasut, kuten maalaukset, katot ja jalkalistat tulee säästää. Kaikissa muutoksissa täytyy pitää huoli siitä että talon henki säilyy. Rajoituksista ja kantavista rakenteista huolimatta suurinosa tiloista pystytään vuokralaisen niin halutessan avata myös avotoimistoksi.

Huoltomies tuntee talon kuin omat taskunsa

Kiinteistölle nimetty oma huoltomies Ari Kupianen on ollut töissä Mikonkatu 13:sta ja sitä ympäröivässä korttelissa vuodesta 1996. Ari tuntee koko talon ja sen historian kenties paremmin kuin kukaan muu ja on aina valmiina auttamaan pienissä huoltotöissä.
– Teknisen huoltomiehen tyypilliseen työpäivään kuuluu toimenpiteitä vaativia ilmoituksia 5-20 välillä. Suurin osa tehtävistä liittyy lämmityksen ja jäähdytyksen säätöihin, tukosten avaamiseen, lampun vaihtoihin ja oven avauksiin.
Suurinosa työajasta menee kentällä kasvokkain asiakkaiden kanssa, mikä pitää motivaation korkealla, Ari toteaa työstään.

Asiantuntevaa osaamista toimitila-asioissa

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito hallinnoi Mikonkatu 13:n lisäksi noin miljoonan neliömetrin suuruista ja noin kolmen miljardin euron arvoista kiinteistökantaa. Toimitila-asiantuntijamme auttavat kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa. Lisäksi konsernin sisältä löytyvät ammattilaiset yrityksesi muihin tarpeisiin kuten vakuutuspalveluihin.

Tilat vuokraa:

Heli Jalonen
040 823 3490
heli.jalonen@lahitapiola.fi